Produkter

Kombinert HOAF thermHIT® 45/15
Den kombinerte HOAF thermHIT® 45 + HOAF thermHIT® 15 er vår bestselger og kan brukes nesten over alt og er ideell for å brenne ugress rundt alle slags hindringer.
HOAF thermHIT® 15
HOAF thermHIT® 15 er en liten og lett ugrassbrenner som kan brukes til å kontrollere ugrassvekst på veier, stier, fortau og andre overflater.
HOAF thermHIT® 45
HOAF thermHIT® 45 kan brukes nesten over alt og er ideell for å brenne ugress rundt alle slags hindringer. Brenneren kan brukes til å behandle grusganger, stier og andre områder.
HOAF infraHIT® 11
HOAF infraHIT® 11 er en liten og lett ugrassbrenner som kan brukes på små og/eller smale områder. HOAF infraHIT® 11 er spesielt egnet til å fjerne ugress der bruk av åpen flamme eller varmluft rundt området er uønsket.
HOAF thermHIT® 25
Den hendige HOAF thermHIT® 25 har en bredde på 250 mm og er velegnet til å holde hageganger og lekeplasser fri for ugress.
HOAF thermHIT® 75
HOAF thermHIT® 75 er den største hånd-drevne brenneren i HOAF thermHIT® serien. Brenneren har en arbeidsbredde på 750 mm og er best egnet til å bekjempe ugress på litt større områder som sykkelstier, fortau, gårdsplasser o.l.
HOAF thermHIT® 75M
HOAF thermHIT® 75M er med sin arbeidsbredde på 750 mm en ideell ugrassbrenner til å montere på en selvgående "minitraktor".
HOAF thermHIT® 100M
HOAF thermHIT® 100M er med sin arbeidsbredde på 1000 mm en ideell ugrassbrenner til å montere på en selvgående "minitraktor".
HOAF Weedstar® 50i
HOAF Weedstar® 50i har en arbeidsbredde på 2x500 mm og er svært fleksibel i bruk. For å hindre unødig gassforbruk kan begge brennerne arbeide hver for seg.
HOAF Weedstar® 100
HOAF Weedstar® 100 har de siste årene etablert seg som en pålitelig ugressfjerner med stor kapasitet. Den brukes på store områder for å fjerne uønsket gress, fra både faste og porøse overflater.
HOAF Weedstar® 100i
HOAF Weedstar® 100i er en industriell type ugressfjerner. Med en arbeidsbredde på 1000 mm kan store overflater/områder bli behandlet. På grunn av brennerens størrelse og lave vekt, kan den monteres på de fleste traktorer.
HOAF Twin Sprite®
HOAF Twin Sprite® er en brenner for fjerning av ugress eller uønsket vegetasjon i plogfurer med bredde fra 500 til 750 mm. Med HOAF Twin Sprite® kan en spare store mengder (propan)gass
HOAF KB® 1.5
På grunn av sin spesielle konstruksjon er HOAF KB® 1.5 en utmerket maskin til grunn-vedlikehold og hagebruk
HOAF KB® 1.8
På grunn av sin spesielle konstruksjon er HOAF KB® 1.8 en utmerket maskin for hagebruk. HOAF KB® 1.8 er velegnet til brenning av ugress og rester fra vegetasjon i hagebruk.
HOAF KB® 4.5
HOAF KB® 4.5 har en arbeidsbredde på 450 cm og passer brenning av spirer og annet uønsket vegetasjon i såbenker med bredde på inntil 1500 mm.
HOAF KB® 3.0
HOAF KB® 3.0 er meget velegnet til brenning av ugress og andre rester fra vegetasjon i såbed på inntill 3000 mm eller radkulturer med avstand på 1500 mm.
HOAF KB® 6.0
HOAF KB® 6.0 er meget velegnet til brenning av spirer g annet uønsket vegetasjon i såbed med bredde på inntil 1500 mm.
Rainbow Professional Rite-Edge kantbånd
Aluminium kanter for blomsterbed, plen og innkjørsel som vil holde livet ut
Rainbow Professional Rite-Pave
Rite Pave beskytter grunnen mot erosjon fra gående, ridende eller kjørende trafikk
Rainbow Professional Rite-L-Edge kantbånd (Tidligere Stable-Edge)
Aluminiumssikring for belegningsstein og asfalt
Fjerning av grafitti/tagging
EKO Service AS tilbyr fjerning av graffiti, tagging, grønske, forurensning o.l. på fasader
Fakta om plantevernmidler
Hva inneholder plantevernmidler og hva konsekvenser har dette?